Gå til hovedsiden

Vismas medarbejdere cyklede penge ind til Cykelnerven

Tilbage i juni ræsede kollegerne løs på cykelsimulatorer som optakt til årets Tour de France, hvor Jonas Vingegaard og hele Team Jumbo-Visma sluttede på fineste vis. Men de ræsede ikke kun for at få tour-feberen op. De samlede nemlig også penge ind til en god sag.

Om få dage går det løs igen, når Jonas vingegaard igen sætter sig i sadlen i en af de helt store cykelløb, nemlig Vuelta de Espana. Som stolt hovedsponsor af cykelholdet Team Jumbo.Visma med Jonas Vingegaard i kaptajnrollen startede vi i Visma allerede optakten til Tour de Frace med vores eget lille cykelræs på vores hovedkontor i Carlsberg Byen.

Bakkespurt og brostenssprint

En onsdag i juni fik vi besøg af Marcel og VirtuRidr, der stillede særlige smartbikes op i vores store mødelokale. Kollegerne havde tilmeldt sig i hold op til fire personer og skulle både dyste mod hinanden på holdet og sammen mod de andre hold. 

Gennem cykelprogrammet Swift blev sendt ud på en bakkespurt på 900 meter med 5% stigning – hvilket jo er piece of cake for cykelrytterne på Team Jumbo-Visma, meeeen det trak tænder ud hos deltagerne, der gav den fuld gas, så sveden piblede frem, og for flere var det en udfordring, der viste sig at være hårdere end forventet, men vores medarbejdere tog udfordringen med højt humør og beslutsomhed. 

Efter bakkespurten var der en højintens super-sprint på selveste Champs-Elysees, hvor brostene rystede godt i cyklerne. Ræset resulterede ikke blot i adrenalinfyldte udfordringer, men også i en betydelig donation til en god sag.

Et bidrag til kampen mod sclerose

Cykelnerven er Danmarks hårdeste velgørenhedsevent, hvor dedikerede cykelentusiaster kæmper sig op ad de franske bjerge for at samle penge ind til forskning i sclerose.

De seje deltagere cyklede i ugerne op til Tour de France og var i fuld sving med at forcere bakkerne, da vi fyrede op for vores interne cykelræs i Visma.

I Visma ønsker vi også at støtte den gode sag, og vi donerede derfor 100 kroner pr. medarbejder på cyklen i vores virtuelle cykelræs samt 10 kroner pr. kørt kilometer under arrangementet. 38 seje kolleger troppede op til ræs og kørte samlet 235,8 kilometer på dagen, hvilket indkasserede 6158 kroner. 

Derudover kørte vores yndlingscykelrytter Jonas Vingegaard fra Team Jumbo-Visma endnu et fantastisk Tour de France og sluttede i Paris efter 3404 kilometer, som vi omregner til 3404 kroner og lægger oveni donationen, så vi lander på i alt 9562 kroner fra Visma til Cykelnerven og Scleroseforeningens arbejde med forskning og forebyggelse af sclerose. Det runder vi naturligvis op til 10.000 kroner.

Mette Hjulmand Leonhard-Hjorth, Senior Director of Events and Strategic Partnership, udtaler i den forbindelse:

En stor, ydmyg TAK til alle hos Visma for at gøre det muligt at videregive en donation på hele 10.000 kr. til os på Cykelnerven. Det er 10.000 vigtige kroner, der hver og én går til den livsvigtige forskning i sclerose, der skal gøre livet for sclerosediagnosticerede i Danmark bedre, men også være med til at sætte en stopper for sygdommen.

Lige nu er der i Danmark 18.189 danskere, der lever med sclerose, og her i Scleroseforeningen arbejder vi hver dag hårdt på at samle så mange afgørende midler ind som muligt for netop at fremme forskningen og dermed give sclerosepatienter de bedste livsvilkår. Men også håb. Håb for et bedre, smertefrit liv med den kroniske sygdom, som sclerose er, men også håb for, at vi en dag kan sige, at vi alle lever i en verden uden sclerose.

Tak til alle deltagende medarbejdere for den store opbakning!

Mest læste