Gå til hovedsiden

Hvad er hybrid cloud?

Der findes fordele og ulemper ved både cloud og on-premise ERP-løsninger, derfor har flere virksomheder fundet frem til, at den bedste løsning er et kompromis kaldet hybrid.

ERP-systemer er i dag i en rivende udvikling, hvor vi ser at de traditionelle on-premise løsninger erstattes af mere moderne og tidssvarende cloud-løsninger. Springet fra on-premise til cloud kan imidlertid være stort og kræve enorme omvæltninger for virksomheden. For at lette vejen mod cloud kan en mellemvej altså være at foretrække. Netop denne mellemvej tilbyder hybrid cloud et svar på.

Hybridmodellen

Der er fordele og ulemper ved både cloud og on-premise modellen. Flere, både udbydere og brugere af it-løsninger, har derfor fundet ud af, at den bedste løsning kan være et kompromis kaldet hybrid. I denne hybridmodel kombineres cloud og on-premise, så en del af tjenesterne er on-premise og andre er i skyen (cloud). Et eksempel kan være, at man ønsker at have de tungeste forretningssystemer, for eksempel ERP-systemet, installeret på sin egen server. Siddeløbende kan det være en mulighed at have cloud-baserede løsninger, som gør det muligt eksempelvis at registrere rejseafregninger på nettet eller timer på mobilen.

Ved denne kombination kan du udnytte fordelene ved både cloud og on-premise, og dermed også minimere ulemperne. Med tiden kan man flytte stadig flere dele af forretningsprocesserne ud i skyen, så virksomhederne i deres eget tempo kan lære at udnytte fordelene ved cloud. Det er fordele som både gør medarbejderne mere produktive, muliggør brugerinvolvering på et helt andet niveau og hvad der før var ekspertopgaver, kan nu integreres og lægges ud til de enkelte medarbejdere.

Visma gør dig klar til fremtiden

I Visma har vi adopteret tanken omkring hybrid cloud, derfor har vi under navnet Visma Business Hybrid udviklet en løsning, hvor vores eksisterende Visma Business ERP-løsning er kombineret med cloud-baserede tillægsmoduler. Du kan være mere om Visma Business Hybrid her>>

Vi ved at en ændring af et eksisterende ERP-setup kan være både uoverskuelig og bekostelig. Derfor har vi designet en cloud-strategi til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at fremtidssikre deres ERP-system og ønsker at åbne op for mere self-service og herigennem spare ressourcer. Du kan læse om denne strategi i vores indlæg <<Fremtidens cloud ERP-strategi for små- og mellemstore virksomheder>>.

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.