Gå til hovedsiden

Vismas medarbejdere i planken for en god sag

Oktober betyder også indsamling til Knæk Cancer, der er Danmarks største indsats mod kræft, hvor TV 2 og Kræftens Bekæmpelse i fællesskab forener danskerne og indsamler penge til kræftforskning, patientstøtte og forebyggelse. Også i Visma har der været gang i aktiviteterne i løbet af oktober for at samle penge ind til den vigtige sag.

En menneskelig Knæk Cancer-blomst

Vismas samarbejdspartner Company Health har i løbet af året opfordret Vismas medarbejdere til at planke for en god sag. For hvert minut, de ligger i planken, donerer Company Health nemlig 1 krone til Kræftens Bekæmpelse. Indsamlingen kulminerede sidste fredag med en levende Knæk Cancer-blomst af medarbejdere i planken på Vismas danske hovedkontor i Carlsberg Byen. Her mødtes mere end 25 seje kolleger og trænede coremuskulaturen i en god sags tjeneste. Det er andet år i træk, at Company Health, med indehaver Camilla Frydenberg i spidsen, driver initiativet i Visma House, og endnu engang med stor opbakning til gavn for Company Healths egen indsamling til Knæk Cancer.

Mental og fysisk trivsel på og uden for arbejdspladsen

Vismas samarbejde med virksomheden Company Health går et par år tilbage og har fokus på at give medarbejderne på hovedkontoret i København redskaber og let adgang til en sund hverdag. I en stor softwarevirksomhed foregår mange af medarbejdernes arbejdstimer foran en skærm, og her er Camilla og Company Health medarbejdernes daglige påmindelseom at passe på både krop og sind. Company Health tilbyder nemlig både  træningsessioner i fitnessrummet, metakognitiv træning, diætist-forløb, fysioterapi og meget andet til Vismas medarbejdere på hovedkontoret i København. Derudover er Company Health et vigtigt samlingspunkt, når det gælder de ugentlige fællestræninger, spinninghold eller en frisk gåtur i frokostpausen.

Fælles donation til Knæk Cancer fra Vismas danske selskaber

Foruden Company Healths gode initiativ er de danske selskaber i Visma også gået sammen om en fælles donation på 250.000 kroner til Knæk Cancer. I ugerne frem mod liveshowet har Visma desuden opfordret medarbejderne til at sende et personligt bidrag til Knæk Cancer og samtidig deltage i interne konkurrencer om billetter til liveshowet på TV2 den 28. oktober samt andre spændende præmier.

Mest læste