Underdatabehandlere

Som det fremgår af databehandleraftalen, benytter vi os af underdatabehandlere for at kunne levere vores løsning til jer i henhold til abonnementsaftalen mellem os og jer.

Ud over at sikre vores egen håndtering af personoplysninger, er det også vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere som underdatabehandlere gør det samme. Derfor anvender vi alene førende underdatabehandlere som overholder krav til behandlingssikkerhed.

Leverandører af sekundære driftsrelaterede funktioner

Når du som kunde har valgt en ”on premise” løsning behandler I således selv den primære data, som I tilføjer til løsningen. De øvrige underdatabehandlere leverer sekundære driftsrelaterede funktioner, og de vil typisk kun behandle begrænsede personoplysninger såsom brugernavn, e-mailadresse, IP-adresse og telefonnummer samt eventuelt andre personoplysninger, som I via jeres aktive brug af de sekundære driftsrelaterede funktioner vælger at tilføje.

Nedenfor følger en skematisk angivelse af alle vores underdatabehandlere, inkl. beskrivelse af deres respektive behandling, overførelsesgrundlag og link til de bindende aftaler, vi har indgået med hver af dem.

 

 

Binero AB
Gustavslundsvägen 141, 4tr 167 51, Bromma​, Stockholm, Sverige 

CVR: 556575-2028 

Hosting

Binero anvendes til hosting af support-ticket-system og sende advarsler til databehandleren for at overvåge performance på løsningen. 
 
Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale 


Hent indgået underdatabehandleraftale her

team.blue Denmark A/S 
Højvangen 4, 8660 Skanderborg Danmark 

CVR: 29412006 

Hosting af SMTP server

team.blue anvendes til hosting af SMTP server til brug for at sende og modtage mails når databehandleren yder support til den dataansvarlige. Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale. 


Hent indgået underdatabehandleraftale her

Ubivox Technologies ApS

Østre Stationsvej 43, 3. sal 5000 Odense C Danmark 

CVR: 27379494   

Service til at sende mail fra løsningen (hvis tilvalgt)

Ubivox anvendes til at sende mails vedrørende brugen af løsningen. Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale.


Hent indgået underdatabehandleraftale her

Vil du høre mere om XFlow? Så kan Lasse hjælpe.

Kontakt Lasse Zobbe, XFlow Lasse Zobbe
Salgs- og projektassistent

+45 87 34 22 35
lasse.zobbe@visma.com