Gå til hovedsiden

Visma Blog Danmark

Alle artikler

 • “Det er aldrig brugernes skyld, hvis systemet ikke fungerer”

  Stine Føns Nielsen er UX Researcher i Visma e-conomic, hvor hun dykker ned i de tekniske processer bag det digitale regnskabssystem, og sikrer den bedste brugeroplevelse for over 180.000 virksomheder. Hendes passion for mennesker og software driver hende til at skabe intuitive løsninger samtidig med at hun som rollemodel deler ud af sin viden og erfaring med næste generations UX’ere.

 • Fra studenterudvikler til AI Tech Lead i Visma

  Mikkel Kaj Andersen har skiftet job flere gange helt uden at skulle forlade kolleger, skifte adgangskort og mailadresse. Hver gang ambitionerne har trukket ham i nye retninger, har Visma haft en plads et sted i koncernen, der matchede ønskerne.

 • Velgørende budkamp – cykeltøjsauktion for et godt formål

  Vismas cykelhold med danske Jonas Vingegaard som kaptajn har fået nyt navn og hedder nu Team Visma | Lease a Bike. Det betyder samtidig, at cykelholdet får helt nyt look fra den nye sæson, og vi inviterede derfor medarbejderne i Visma’s danske selskaber til at byde på det overskydende cykeltøj og merchandise.

 • På jagt efter Vingegaards autografer

  Medarbejderne i Vismas selskaber i Danmark kunne i ugerne omkring påske gå på jagt efter signerede autografkort af Jonas Vingegaard, der gemte sig rundt omkring på kontorerne.

 • e-waste Visma

  Visma indsamler medarbejdernes e-waste

  Den 18. marts er det World Recycling Day og i den forbindelse opfordres alle Visma-medarbejdere i Visma House til at gå i gemmerne derhjemme og aflevere deres elektroniske affald også kaldet e-waste på kontoret.

 • Sommeren hvor Visma gik i gult

  Sommeren 2022 er én af dem, der går over i historiebøgerne. Her var hele verden vidner til en sportspræstation ud over det sædvanlige, da Team Jumbo-Visma med Jonas Vingegaard i front vandt både den gule, den grønne og den prikkede trøje under Tour de France 2022. Her kan du læse, hvordan Visma Danmark som navnesponsor […]

 • Visma Summer Interns 2022

  Brug sommerferien fra studiet hos Visma

  Er du nysgerrig på, hvad et summer internship hos Visma indebærer? Her kan du læse om vores to danske summer interns og hvad, de har brugt deres sommer på. Vismas Summer Internship er et nordisk program, som har stor betydning for hele koncernens fremtidige vækst og udvikling. Vores summer interns bruger deres sommerferie fra studiet […]

 • Fra smykkedesigner til Scrum Master

  Når man er vokset op i en kreativ familie, ligger det måske ikke lige i kortene at gøre karriere indenfor IT-branchen. Thu havde heller ikke selv troet, at hun med en baggrund som smykkedesigner i dag ville arbejde som Scrum Master i et softwarehus.

Mest læste

 • Visma trækker i trøjen for en god sag

  I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

 • Ret til provision under ferien?

  Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

 • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

  Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.