Underdatabehandlere

Som det fremgår af databehandleraftalen, benytter vi os af underdatabehandlere for at kunne levere vores løsning til jer i henhold til abonnementsaftalen mellem os og jer.

Ud over at sikre vores egen håndtering af personoplysninger, er det også vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere som underdatabehandlere gør det samme. Derfor anvender vi alene førende underdatabehandlere som overholder krav til behandlingssikkerhed.

To typer af underdatabehandlere

1. Binero, vores leverandør af hosting- og it-driftsydelser

2. Øvrige leverandører af sekundære driftsrelaterede funktioner

 

Binero er den underdatabehandler, som behandler den primære data, man som kunde tilføjer til løsningen. De øvrige underdatabehandlere leverer sekundære driftsrelaterede funktioner, og de vil typisk kun behandle begrænsede personoplysninger såsom brugernavn, e-mailadresse, IP-adresse og telefonnummer samt eventuelt andre personoplysninger, som I via jeres aktive brug af de sekundære driftsrelaterede funktioner vælger at tilføje.

Nedenfor følger en skematisk angivelse af alle vores underdatabehandlere, inkl. beskrivelse af deres respektive behandling, overførelsesgrundlag og link til de bindende aftaler, vi har indgået med hver af dem.

 

 

Binero AB
Gustavslundsvägen 141, 4tr 167 51, Bromma​, Stockholm, Sverige 

CVR: 556575-2028 

Hosting

Binero anvendes til hosting af løsningen, herunder lagring og processering af data. Det er således Binero der hoster den primære data i løsningen.  
 
Binero anvendes desuden til hosting af support-ticket-system og hosting af software der kan samle fejllogs og sende advarsler til databehandleren for at overvåge performance på løsningen. 
 
Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale. 


Hent indgået underdatabehandleraftale her

team.blue Denmark A/S 
Højvangen 4, 8660 Skanderborg Danmark 

CVR: 29412006 

Hosting af løsning og hosting af SMTP server

team.blue anvendes til hosting, herunder lagring og processering af data.

team.blue anvendes til hosting af SMTP server til brug for at sende og modtage mails når databehandleren yder support til den dataansvarlige. Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale.


Hent indgået underdatabehandleraftale her

Ubivox Technologies ApS
Østre Stationsvej 43, 3. sal, 5000 Odense C, Danmark  

CVR: 27379494   

Service til at sende mail fra løsningen

Ubivox anvendes til at sende mail fra løsningen. Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale. 


Hent indgået underdatabehandleraftale her

InMobile ApS 
Axel Kiers Vej 18L, 8270 Højbjerg, Danmark

CVR: 31426472  

Fremsendelse af sms

InMobile anvendes til at fremsende sms i løsningen. Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale 


Hent indgået underdatabehandleraftale her

 

 

Vil du høre mere om XFlow? Så kan Lasse hjælpe.

Kontakt Lasse Zobbe, XFlow Lasse Zobbe
Salgs- og projektassistent

+45 87 34 22 35
lasse.zobbe@visma.com