Ideer der bliver til virkelighed 

I Visma Consulting er vores individuelle forskelle vores styrke. Som graduate, arbejder du sammen med nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede it-konsulenter. Som graduate i Visma Consulting, kan du sparre med en gruppe af dygtige og ambitiøse ligesindede, der er lige så engeret som dig. 


Vores graduate program er bygget op omkring et 12 måneders forløb med det formål, at skabe sublime rammer for din personlige og faglige udvikling. Du bliver it-konsulent fra første arbejdsdag, og en stor del af din hverdag vil bestå af kundespecifikke opgaver, udvikling og kundekontakt. 

Send din ansøgning i dag

Som graduate kan du se frem til

Værdiskabende it-projekter 

Deltag på nogle af de største danske it-projekter, der er med til at skabe det samfund, vi alle er en del af.

Fokus på fagligudvikling 

Deltag i værdiskabende workshops med vores direktion og principal managers, der giver dig værktøjerne til at yde værdifulde konsulentydelser. 

Et skræddersyet forløb

Bliv en del af et skræddersyet ét-årigt graduate program, med en veldefineret karrieremodel, hvor dine ambitioner definerer din udvikling. Du deltager i en afsluttende tredøgnscase, der fremlægges for direktionen. 

Dine ambitioner sætter grænserne

Som graduate har du undervejs mulighed for at skifte mellem projekter og spændende ansvarsområder - afhængig af projekterne art og kompleksitet.

Personlig sparring

Som en del af vores graduate program, får du stillet en faglig mentor til rådighed, der guider dig i dit arbejde og din udviklingsplan.

Socialt sammenhold

Det skal være sjovt at gå på arbejde, derfor vægter vi sociale arrangementer højt. Deltag i vores graduate-alumni netværk eller vores VYP (Visma Young Professionals) alumni, der består af 85 kolleger under 35 år. 

Vi er en tech-virksomhed i vækst - vil du være med?

Vi agerer som en lille agil virksomhed, men er faktisk Nordens største it-selskab, der er tilstede i over 21 lande. Vi har en god blanding af nærhed og internationale muligheder. Mange har været her længe, og hvert år kommer nye til. Vi vokser og har vækstambitioner, samtidig med at værner vi om vores balance mellem arbejde og fritid. Send din ansøning i dag

   Globalt Hovedkontor    

Oslo

   Medarbejdere   

13500+

   Hovedkontor i Danmark   

 Carlsberg Byen  

   Medarbejdere i Danmark   

1200+ 

Mød vores graduates 

Få nyheder om graduate-programmet

Vi vil ikke spamme dig. Du modtager relevant info fx om hvad vores nuværende graduates laver, hvordan du kan optimere din ansøgning, og hvornår vi starter vores 2022 forløb.