IT-graduate

I vores graduate-program bliver du it-konsulent fra første arbejdsdag

Gør en forskel i Visma Consulting som graduate 

Vil du kickstarte din karriere som it-konsulent i en virksomhed, hvor dine kolleger er nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede it-konsulenter? Så er vores graduate program noget for dig!

Som en del af vores graduate program bliver en del af en gruppe dygtige og ambitiøse ligesindede, som du kan støtte dig til og sparre med.

Vores graduate program er bygget op omkring et to-årigt forløb med det formål, at skabe sublime rammer for din personlige og faglige udvikling. Du bliver it-konsulent fra første arbejdsdag, og en stor del af din hverdag vil bestå af kundespecifikke opgaver, udvikling og kundekontakt. 

Deltag i projekter på nogle af de største danske it-løsninger
Indtag førersædet i din egen fremtid med et skræddersyet graduate-forløb
Få direkte dialog med vores direktion i workshops, hvor vi deler erfaringer og viden
Gode muligheder for at skifte mellem flere opgaver og ansvarsområder
Samarbejd internationalt med kollegaer fra hele Norden

Få graduate-nyhedsbrevet

Man behøver ikke være så nervøs for, om man kan alt. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg kunne mere end jeg troede og Visma har en meget åben kultur, hvor man bare skal stille spørgsmål. Dertil bliver det heller ikke forventet af en, at man kan det hele fra første dag.

Olivia Winkel
Software konsulent - Graduate 2020

Jeg er ret stolt over mange af mine projekter og de løsninger jeg arbejder på sammen med mine kolleger. Bare dét, at mit arbejde gør en forskel for nogle mennesker betyder rigtig meget
 
Kim Ida Schild
IT-konsulent - Graduate 2020

Bliv en del af Nordens førende softwareselskab

Det er i vores DNA at skabe værdi hos vores kunder. Vi leverer standardløsninger, kundetilpassede løsninger, software-as-a-service og konsulentbistand. Vi omformer digitalisering til forretningsmæssige muligheder og forandrer gennem teknologi og mennesker.

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at IT er involveret i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret over til at få ansættelseskontrakter sikkert i hus.

Vores domicil ligger i Carlsberg Byen, men vi sidder lige så ofte i teams hos kunderne. Vi har også kunder og samarbejdspartnere siddende hos os for at sikre en tæt dialog i projekterne.

Vi tager latter alvorligt og gør meget for, at det også skal være sjovt at gå på arbejde. Vi nyder hinandens selskab til mange faglige og sociale arrangementer. Med fokus på håndværk og kvalitet tilbyder vi efteruddannelse og certificeringer til dem, som ønsker at gøre en forskel.

Vores kunder er både offentlige og private virksomheder. Vi udvikler, moderniserer og vedligeholder deres it-løsninger. Sammen skaber vi øget produktivitet og vækst i Danmark til gavn for os alle.

Sådan er det at arbejde hos os

Lidt om dig

Du er lige blevet færdig eller er snart uddannet som it- eller softwareingeniør, datalog, datamatiker, cand.it. eller lignende. Du er super skarp og er blandt de bedste og dygtigste til lige præcis det, du kan.

Du drømmer om en karriere i it-branchen. Du har investeret tid i et relevant studiejob i en it-afdeling eller it-konsulentvirksomhed, som har givet dig mulighed for at anvende det, du har lært på studiet.

Du er udadvendt og har en nysgerrighed for at spørge ind til kundernes forretningsmæssige behov. Det er naturligt for dig at skabe relationer til både kunder og kollegaer, så du vil trives i konsulentrollen.

Vi forventer, at du har et godt drive, er ambitiøs for at gøre en forskel og klar til selv at bidrage proaktivt. Du har garanteret masser af ny viden og gode idéer fra dit studie, som du gerne vil dele. Vi glæder os til at blive inspireret af dig.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling.

Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende graduate-programmet, er du velkommen til at kontakte os.

hr.consulting.dk@visma.com

Kombinationen af det faglige og det sociale, du oplever i Visma som graduate, er fedt. Du bliver udfordret, læringskurven er stejl, men du får omvendt også hurtigt ansvar og får lov til at arbejde i mange forskellige dele af et projekt.

Thais Borgholm
Software konsulent - Graduate 2019

Visma har en meget frisk og livlig vibe. Når man arbejder hos kunden, er der altid mange faglige og sociale aktiviteter, der binder medarbejderne sammen. Man bliver hurtigt sat ind i sit projekt, og lærer konstant noget nyt, på et niveau hvor man kan følge med.
 
Van Ahn Thi Trinh
IT-konsulent - Graduate 2019

Få nyheder om graduate-programmet

Vi vil ikke spamme dig. Du modtager relevant info fx om hvad vores nuværende graduates laver, hvordan du kan optimere din ansøgning, og hvornår vi starter vores 2022 forløb.