IT-graduate

I vores graduate program bliver du it-konsulent fra første arbejdsdag

Gør en forskel

Vil du kickstarte din karriere som it-konsulent i en virksomhed, hvor dine kolleger er nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede it-konsulenter? Så er vores graduate program noget for dig!

Du bliver en del af en gruppe dygtige og ambitiøse ligesindede, som du kan støtte dig til og sparre med.

Graduate programmet har en varighed på 12 måneder, men hos os bliver du it-konsulent fra første arbejdsdag. Du får en sjov, udviklende og lærerig overgang fra eksamenslokalerne til dit første job og starten på din it-karriere.

  • Deltag i projekter på nogle af de største danske it-løsninger
  • Indtag førersædet i din egen fremtid med en skræddersyet uddannelses- og udviklingsplan og en veldefineret karrieremodel
  • Få direkte dialog med vores direktion i workshops, hvor vi deler erfaringer og viden
  • Gode muligheder for at skifte mellem flere opgaver og ansvarsområder
  • Bliv værdiskabende og professionel konsulent
  • Samarbejd internationalt med kollegaer fra hele Norden
  • Tag egne opgaver og oplev hvordan du bidrager til forretningen
  • Kend dine styrker og udfordringer og få et stærkt fundament til din videre karriere

Ansøg lige nu

Vores kultur

Det er i vores DNA at skabe værdi hos vores kunder. Vi leverer standardløsninger, kundetilpassede løsninger, software-as-a-service og konsulentbistand. Vi omformer digitalisering til forretningsmæssige muligheder og forandrer gennem teknologi og mennesker.

Vi ser innovation som en faglighed og arbejder med de nyeste teknologiområder i samarbejde med bl.a. DTU og i vores eget Laboratorie. Det er her, vi afprøver og leger med ny teknik og gadgets.

Vores domicil ligger i Lyngby, men vi sidder lige så ofte i teams hos kunderne. Vi har også kunder og samarbejdspartnere siddende hos os for at sikre en tæt dialog i projekterne.

Vi har en meget flad struktur, hvor der til gengæld er højt til loftet.

Vi har en imødekommende og uformel omgangstone og masser af plads til drømme og gode ideer.

Vi tager latter alvorligt og gør meget for, at det også skal være sjovt at gå på arbejde. Vi nyder hinandens selskab til mange faglige og sociale arrangementer. Med fokus på håndværk og kvalitet tilbyder vi efteruddannelse og certificeringer til dem, som ønsker at gøre en forskel.

Vores kunder er både offentlige og private virksomheder. Vi udvikler, moderniserer og vedligeholder deres it-løsninger. Sammen skaber vi øget produktivitet og vækst i Danmark til gavn for os alle.

Læs mere om os

Lidt om dig

Du er lige blevet færdig eller er snart uddannet som it- eller softwareingeniør, datalog, cand.it. eller lignende. Du er super skarp og er blandt de bedste og dygtigste til lige præcis det, du kan.

Du drømmer om en karriere i it-branchen. Du har investeret tid i et relevant studiejob i en it-afdeling eller it-konsulentvirksomhed, som har givet dig mulighed for at anvende det, du har lært på studiet.

Du er udadvendt og har en nysgerrighed for at spørge ind til kundernes forretningsmæssige behov. Det er naturligt for dig at skabe relationer til både kunder og kollegaer, så du vil trives i konsulentrollen.

Vi forventer, at du har et godt drive, er ambitiøs for at gøre en forskel og klar til selv at bidrage proaktivt. Du har garanteret masser af ny viden og gode idéer fra dit studie, som du gerne vil dele. Vi glæder os til at blive inspireret af dig.

Vi søger 14 graduates

Vi er allerede i gang med at finde de rigtige folk til 2018. Der er kickoff i september, men vi ansætter løbende.

I videoen fortæller Karin, hvad vi ser på i dit CV. Du er også velkommen til at sende en videopræsentation af dig selv.

Ansøg lige nu

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende graduate programmet, er du velkommen til at kontakte os.

hr.lyngby@visma.com

Vismas blog

På vores blog kan du læse spændende indlæg skrevet af vores konsulenter og faglige eksperter. Læs om alt fra hvad mobile applikationer kan gøre for forretningen, til succesfulde opskrifter på digitaliseringsstrategier og meget mere.

Følg med i vores blog

LinkedIn

Følg os på LinkedIn, så er du ajour med faglige indlæg, jobopslag, nye opgaver og alt det andet, der sker hos os.

Følg vores LinkedIn-site

Facebook

Livet er mere end effektive it-løsninger. Vi har det også godt sammen og deler oplevelser mv på Facebook. Lad os blive venner.

Tjek vores Facebook-side