It-graduate program

Gennem vores graduate program bliver du it-konsulent fra første arbejdsdag

Gør en forskel

Er du nyuddannet kandidat med en it-uddannelse, eller er du lige ved at færdiggøre dine studier?

Vil du kickstarte din karriere som it-konsulent i en virksomhed, hvor dine kommende kolleger er nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede medarbejdere?

Så er vores graduate program noget for dig!

Bliv graduate

Hvert år i september starter et hold graduates, der følges ad gennem det første år i Visma. Du står derfor ikke alene som den nye på holdet, men bliver en del af en gruppe dygtige og ambitiøse ligesindede, som du kan støtte dig til og sparre med.

Du bliver ansat i Visma i Lyngby, som beskæftiger sig med it-udvikling og rådgivning. Gennem vores graduate program får du en både sjov, udviklende og lærerig overgang fra eksamenslokalerne til dit første job og starten på din it-karriere.

It-konsulent fra første dag

Graduate programmet har en varighed på 12 måneder, men hos os bliver du it-konsulent fra første arbejdsdag. Du arbejder på konkrete projekter hos kunderne i hele forløbet. Du bliver fastansat fra starten og er derfor klar til at fortsætte din karriere som it-konsulent i Visma, når graduate-forløbet er slut.

I starten af programmet bliver du ledt igennem et fast tilrettelagt forløb, så du får rygsækken fyldt helt op med alle de redskaber, du har brug for i din første tid som konsulent. De første 6-8 uger er meget intense og veksler mellem introduktion til organisationen, workshops, oplæring og træning.

Du bliver derudover knyttet til et team af Visma-konsulenter, der arbejder på et kundeprojekt. På den måde får du med det samme lov til at prøve al studieteorien af i praksis.

Vi rekrutterer graduates året rundt, så skynd dig at sende din ansøgning

Dygtige og kloge

Vi gør dig dygtigere, og du gør os klogere.

Det er vores DNA at skabe værdi hos vores kunder. Det gør vi gennem vores faglige kompetencer og indsigt i kundernes forretning og udfordringer.

Du skal være klar til stejle læringskurver og store krav til dit engagement og indsats. Til gengæld gør vi en stor indsats, for at gøre dig dygtigere. Du bliver klædt på til at løse stadigt større og mere komplekse udfordringer. Efterhånden får du flere opgaver og spændende ansvarsområder, og når du er klar til det, får du ansvar for dit eget projekt eller delprojekt.

Vi støtter op om din udvikling, både personligt og fagligt. Vores graduates tilbydes ekstraordinære karrieresamtaler, og gennem hele forløbet er du tilknyttet din egen personlige mentor, som kender dit fagområde og kan sparre med dig omkring de udfordringer, du møder.

Vi forventer, at du har et godt drive, er god til at spørge og at du selv bidrager proaktivt. Du har garanteret masser af ny viden og gode idéer fra dit studie. Vi glæder os til, at vi også kan blive inspireret af dig.

Sidsel graduate

"Hos Visma er man konsulent fra dag ét, og ikke bare graduate. Jeg arbejder på lige fod med de andre i teamet, min mening betyder noget, og der bliver tildelt mig opgaver, som jeg ikke nødvendigvis ved, hvordan man lige løser. Men så lærer man det jo."

Sidsel Sørensen
Graduate anno 2016

Lidt om os

I Visma arbejder vi året rundt med at digitalisere Danmark. Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med at udvikle, modernisere og vedligeholde deres it-løsninger.

Vi leverer standard- og kundetilpassede løsninger, software-as-a-service og konsulentbistand. Sammen med vores kunder skaber vi øget produktivitet og vækst i Danmark til gavn for os alle.

Vi arbejder stort set altid efter agile principper baseret på scrum.

I vores kundecentre videreudvikler, vedligeholder og kvalitetssikrer vi eksisterende løsninger for mange forskellige kunder.

I Visma får du mulighed for at arbejde med it, der gør en forskel.

Se nogle af vores projekter

Lidt om dig

Du er lige blevet færdig eller er snart uddannet som it- eller softwareingeniør, datalog, cand.it. eller lignende. Du er super skarp og er blandt de bedste og dygtigste til lige præcis det du kan.

Du drømmer om en karriere i it-branchen og du har investeret tid i et relevant studiejob, i en it-afdeling eller it-konsulentvirksomhed, som har givet dig mulighed for, allerede at anvende det du har lært på studiet.

Du brænder for at kode og har kodet både i dit studiejob, på din uddannelse og i din fritid, fordi du ikke kan lade være. Du er udadvendt og har en naturlig nysgerrighed for at spørge ind til kundernes forretningsmæssige behov. Du brænder for at skabe relationer til både kunder og kollegaer, så du vil trives i konsulentrollen.

Vores kultur

Vi er meget professionelle og lægger stor vægt på vores faglighed og at vi hele tiden bliver dygtigere til at skabe værdi for vores kunder.

Vi har en meget flad struktur, hvor der til gengæld er højt til loftet - en kultur med masser af plads til drømme og gode ideer, og en imødekommende og uformel omgangstone mellem både kolleger og kunder.

Mere om os i Lyngby

Vi har et moderne domicil i Lyngby, men sidder ofte i teams hos kunderne. Vi har også kunder og samarbejdspartnere siddende hos os, for at sikre en tæt dialog i projekterne.

Vi tager sjov meget alvorligt

Vi tager det meget seriøst, at det også skal være sjovt at gå på arbejde og nyder hinandens selskab til masser af både faglige og sociale arrangementer.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende graduate programmet, er du velkommen til at kontakte os.

hr.lyngby@visma.com

Vismas blog

På vores blog kan du læse spændende indlæg skrevet af vores konsulenter og faglige eksperter, om alt fra hvad mobile applikationer kan gøre for forretningen, til succesfulde opskrifter på digitaliseringsstrategier og meget mere.

Følg med i vores blog

LinkedIn

Følg os på LinkedIn, så er du ajour med faglige indlæg, jobopslag, nye opgaver og alt det andet, der sker hos os.

Følg vores LinkedIn-site

Facebook

Livet er mere end effektive it-løsninger. Vi har det også godt sammen og deler oplevelser mv på Facebook. Lad os blive venner.

Tjek vores Facebook-side