IT-graduate

I vores graduate-program bliver du it-konsulent fra første arbejdsdag

Gør en forskel i Visma Consulting som graduate 

Vil du kickstarte din karriere som it-konsulent i en virksomhed, hvor dine kolleger er nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede it-konsulenter? Så er vores graduate program noget for dig!

Som en del af vores graduate program bliver en del af en gruppe dygtige og ambitiøse ligesindede, som du kan støtte dig til og sparre med.

Vores graduate program er bygget op omkring et to-årigt forløb med det formål, at skabe sublime rammer for din personlige og faglige udvikling. Du bliver it-konsulent fra første arbejdsdag, og en stor del af din hverdag vil bestå af kundespecifikke opgaver, udvikling og kundekontakt. 

  • Deltag i projekter på nogle af de største danske it-løsninger
  • Indtag førersædet i din egen fremtid med et skræddersyet graduate-forløb
  • Få direkte dialog med vores direktion i workshops, hvor vi deler erfaringer og viden
  • Gode muligheder for at skifte mellem flere opgaver og ansvarsområder
  • Samarbejd internationalt med kollegaer fra hele Norden

Få graduate-nyhedsbrevet

Kombinationen af det faglige og det sociale, du oplever i Visma som graduate, er fedt. Du bliver udfordret, læringskurven er stejl, men du får omvendt også hurtigt ansvar og får lov til at arbejde i mange forskellige dele af et projekt.

Thais Borgholm
Software konsulent - Graduate 2019

Visma har en meget frisk og livlig vibe. Når man arbejder hos kunden, er der altid mange faglige og sociale aktiviteter, der binder medarbejderne sammen. Man bliver hurtigt sat ind i sit projekt, og lærer konstant noget nyt, på et niveau hvor man kan følge med.
 
Van Ahn Thi Trinh
IT-konsulent - Graduate 2019

Vores kultur

Det er i vores DNA at skabe værdi hos vores kunder. Vi leverer standardløsninger, kundetilpassede løsninger, software-as-a-service og konsulentbistand. Vi omformer digitalisering til forretningsmæssige muligheder og forandrer gennem teknologi og mennesker.

Vi ser innovation som en faglighed og arbejder med de nyeste teknologiområder i samarbejde med bl.a. DTU og i vores eget Laboratorie. Det er her, vi afprøver og leger med ny teknik og gadgets.

Vores domicil ligger i Lyngby, men vi sidder lige så ofte i teams hos kunderne. Vi har også kunder og samarbejdspartnere siddende hos os for at sikre en tæt dialog i projekterne.

Vi har en meget flad struktur, hvor der til gengæld er højt til loftet.

Vi har en imødekommende og uformel omgangstone og masser af plads til drømme og gode ideer.

Vi tager latter alvorligt og gør meget for, at det også skal være sjovt at gå på arbejde. Vi nyder hinandens selskab til mange faglige og sociale arrangementer. Med fokus på håndværk og kvalitet tilbyder vi efteruddannelse og certificeringer til dem, som ønsker at gøre en forskel.

Vores kunder er både offentlige og private virksomheder. Vi udvikler, moderniserer og vedligeholder deres it-løsninger. Sammen skaber vi øget produktivitet og vækst i Danmark til gavn for os alle.

Sådan er det at arbejde hos os

Lidt om dig

Du er lige blevet færdig eller er snart uddannet som it- eller softwareingeniør, datalog, datamatiker, cand.it. eller lignende. Du er super skarp og er blandt de bedste og dygtigste til lige præcis det, du kan.

Du drømmer om en karriere i it-branchen. Du har investeret tid i et relevant studiejob i en it-afdeling eller it-konsulentvirksomhed, som har givet dig mulighed for at anvende det, du har lært på studiet.

Du er udadvendt og har en nysgerrighed for at spørge ind til kundernes forretningsmæssige behov. Det er naturligt for dig at skabe relationer til både kunder og kollegaer, så du vil trives i konsulentrollen.

Vi forventer, at du har et godt drive, er ambitiøs for at gøre en forskel og klar til selv at bidrage proaktivt. Du har garanteret masser af ny viden og gode idéer fra dit studie, som du gerne vil dele. Vi glæder os til at blive inspireret af dig.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende graduate-programmet, er du velkommen til at kontakte os.

hr.lyngby@visma.com

Du skal vælge Visma Consultings graduate-program, hvis du ønsker at være en del af en virksomhed hvor din udvikling står højt på agendaen.

Oskar Bonde
Forretningskonsulent - Graduate 2018

Hos Visma Consulting lærer man vigtigheden af samarbejde. Det er meget motiverende at være en del af projekter, hvor forskellige baggrunde og kompetencer mødes. Graduate programmet giver mange muligheder for udvikling og jeg er glad for, at jeg blev en del af Visma Consulting.

Anne Cathrine Andresen
Forretningskonsulent - Graduate 2018

Få nyheder om graduate-programmet

Vi vil ikke spamme dig. Du modtager relevant info fx om hvad vores nuværende graduates laver, hvordan du kan optimere din ansøgning, og hvornår vi starter vores 2021-forløb.

Dit samtykke er obligatorisk