Superhelten

Superhelten har endelig fået styr på varelageret med Visma.net

Visma.net giver Superhelten mulighed for at øge deres vækst

For en legetøjsbutik som Superhelten er det essentielt at have styr på lageret, så der altid er varer på hylderne. Hidtil havde Superhelten benyttet sig af e-conomic som regnskabssystem, og ved siden af denne løsning havde de igennem 9 år benyttet det standardiserede kassesystem FlexPOS i deres butikker.

Da Superhelten oplevede en øget vækst og voksede til 3 afdelinger, opstod der samtidig et øget behov for bedre lager- og logistikstyring. 

Superhelten ledte derfor efter et nyt system, som kunne hjælpe dem med at styre flere områder af deres virksomhed på en mere avanceret måde. Derfor stod det hurtigt klart, at det var et ERP-system, som virksomheden skulle skifte til. 

Til at finde deres nye ERP-system fik Superhelten hjælp fra FlexPOS-forhandleren iAdvice, som samtidig er forhandler af ERP-systemet Visma.net. Visma.net er udover at være et ERP-system også cloudbaseret. At forblive i skyen var en naturlighed for Superhelten, eftersom de var vant til at arbejde sådan i e-conomic. 

Valget af nyt ERP-system faldt derfor på Visma.net med iAdvice som partner.

iAdvice har stået for den fulde implementering af Visma.net ERP-systemet med konvertering af data fra e-conomic samt udarbejdelse af integrationer til eksternt lagersystem inkl. scanningsløsning til pluk og udsendelse af ordrer fra lageret til kunderne.

Derudover stod iAdvice også for at bygge integrationen til Superheltens webshop, der nu gør det muligt for afdelingslederen at se status direkte på webshoppen samt mulighed for click & collect.

Hør mere om Visma.net

 

“Skiftet fra e-conomic til Visma.net ERP har givet os plads til øget vækst i vores virksomhed. I dag håndterer vi flere hundrede ordrer dagligt, som sendes ud til vores kunder hver dag fra vores forskellige lokationer. Dette har kun været muligt på grund af vores nye Visma.net ERP-løsning med tilknyttet lagerstyring og scanningssystem.” 

- Benjamin Herbst, ejer, Superhelten

 

Den samlede løsning sørger for, at Superheltens lager altid er fuldt opdateret, og virksomheden i dag kan plukke og afsende ordrer markant hurtigere end hidtil. Samspillet mellem logistik og finans i Visma.net ERP gør det også muligt for Superhelten at kunne holde øje med, hvor sund deres forretning er.

 

Army Star logo

Superheltens resultater med Visma.net

  • Fremtidssikret løsning som er skalerbar til fremtidig vækst
  • Fuld integration op mod 3. partsleverandører herunder lagerstyring og scanning
  • Automatiserede workflows
  • God sparring og dialog med partner
  • Optimering af webshop og varelager

 


Fordele for Superhelten med Visma.net

Simple rapportudtræk

Bedre indsigt og overblik for afdelingslederen

Kundeservice

Superhelten kan vokse og vækste med systemet

Arbejdsprocesser

Hurtigere pluk og afsendelse af ordrer

Vedligeholdelse af varelager

Superheltens lager er altid fuldt opdateret

Verificering af data

Sikker håndtering af ordrer

Partnerskab

Løbende sparring med partneren iAdvice 

“Vi har fået fuldt styr på vores lager og kan pakke flere ordrer på markant kortere tid end tidligere. Derudover har vi opnået fuld sporbarhed på vores ordrer og produkter og med den automatiske indkøbsstyring med minimum/maksimum lagerbeholdning, har vi altid nok varer på hylderne. Vi har fået frigivet ekstra tid, som vi kan bruge på at servicere kunderne.”

- Benjamin Herbst, ejer, Superhelten

 Hør mere om Visma.net

Vil du høre mere om hvordan Visma.net kan hjælpe din forretning? Så udfyld formularen herunder. Vi kontakter dig hurtigst muligt.