Gå til hovedsiden

Visma Blog Danmark

Alle artikler

  • 3 tips til at undgå cyberangreb

    Som virksomhed bliver det stadig mere forretningskritisk at kunne gardere sig mod truslen fra cyberkriminalitet. Ole Martin Refvik, sikkerhedschef hos Visma-selskabet Admincontrol, giver dig her et overblik over det aktuelle trusselsbillede og kommer med 3 tips til hvordan du kan beskytte sin virksomhed mod datalækager.

  • Monika Juul Henriksen, CEO Visma Enterprise Danmark

    Virksomheders beliggenhed skal være et bevidst strategisk valg

    Det giver helt sikkert mening for mange virksomheder at ligge uden for centrum, men for os er det et bevidst strategisk valg at placere os så tæt på bylivet som muligt. Virksomhedens beliggenhed er ganske enkelt et parameter for, hvor gode vi er til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere. Alle virksomheder og brancher er under pres, og human capital er, i mine øjne, den vigtigste ressource, vi råder over.

  • Gevinsten af virksomhedskultur

    I maj fløj vi næsten 1000 medarbejdere til Madrid. Hvorfor? For at styrke vores følelse af formål, øge professionalismen, viden og teamånd blandt vores medarbejdere, styrke identiteten af vores division og gøre os bedre sammen. En investering i vores kultur.

  • 50 år gammel – men vi har aldrig følt os yngre…

    Vi var danskernes første – og er stadig de største. Visma Enterprise, som er det tidligere Bluegarden, virksomheden bag DataLøn og Multidata, fejrer i dag sit 50 års jubilæum. Visma Enterprise kan nu kalde sig en ældre virksomhed, men i virkeligheden har vi aldrig set yngre ud. Visma ligger stadig i spidsen – både hvad angår innovation og markedsandele. Spørgsmålet er, hvordan vi bliver ved med at holde os så ung, når vi nu kan kalde os selv for midaldrende?

  • Derfor blev jeg graduate i Visma Consulting

    Andreas Fruergaard er uddannet kandidat i Softwareudvikling og -teknologi fra IT-Universitet i København. Han startede som graduate i Visma Consulting og arbejder i dag som knivskarp it-konsulent. I dette indlæg fortæller Andreas, hvorfor han valgte at blive konsulent hos Visma, samt hvad valget betyder for ham i dag.

  • EU's persondataforordning

    Tjen penge på EU’s persondataforordning (GDPR)

    I disse dage skrives der meget om, hvordan EU’s nye persondataforordning (GDPR), der bliver håndhævet her i Danmark fra d. 25. maj 2018, kommer til at presse de danske virksomheder. Presset kommer, fordi virksomhederne skal bruge mange ressourcer på at blive klar til at leve op til alle forordningens krav. Jeg synes, at man skal anskue det fra en anden vinkel og se den nye forordning som en konkurrencemæssig mulighed frem for et pres.

  • Visma Consulting Competence Conference 2018

    Du siger udgift? Vi siger investering

    Alle Visma Consultings ansatte er inviteret på weekendtur til Madrid. Den tre dage lange konference er en hyldest til vores medarbejdere og en investering i forretningens fortsatte udvikling.

  • Personalegodeundersøgelsen november 2017

    Er personalegoder fortsat et strategisk middel til at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere og hvordan har virksomhedernes udbud af personalegoder ændret sig siden Finanskrisen?

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.