Gå til hovedsiden

Visma Blog Danmark

Alle artikler

 • Er det blevet for nemt at implementere CRM?

  Selvom CRM nu integrerer så nemt med de fleste af Microsofts andre applikationer, og opsætningen kan føles som en leg, er det ikke altid simpelt at finde ud af, hvordan det bedst implementeres i praksis, og hvordan de reelle gevinster realiseres.

 • Vi byder velkommen til Dinero

  At vi byder Dinero indenfor i familien er helt i tråd med vores strategi om at levere de bedste økonomisystemer og forretningsløsninger til alle små og mellemstore virksomheder i Danmark.

 • Bliv økonomitrainee i Visma

  Økonomitrainee i Visma

  Majbritt Henriksen på 23 år har altid vidst, at hun ville være noget inden for økonomi. Nu har hun været økonomitrainee i Visma i to år, og hun har bestemt ikke fortrudt beslutningen.

 • Forældrekøb

  Forældrekøb

  Forældrekøb er en populær løsning i disse tider. Forældre køber en bolig og udlejer den til sit barn. Der er mange valg, der skal træffes, muligheder, som skal afdækkes og ikke mindst regler, som skal overholdes. Har I overvejet et forældrekøb? Så læs blogindlægget og bliv godt klædt på.

 • Lønsumsafgift

  Lønsumsafgift

  Hvis din virksomhed skal betale lønsumsafgift, er der fire metoder at beregne lønsummen efter. Hvilken af de fire metoder gælder for din virksomhed? Læs blogindlægget og bliv klogere.

Mest læste