Gå til hovedsiden

Visma Blog Danmark

Alle artikler

 • Et tilbageblik på året der gik – 2018

  Et nyt år står for døren – og vi kan i Visma Enterprise kigge tilbage på et spændende og begivenhedsrigt år. Et ord, der særligt kan beskrive 2018 hos os, er forandring. Men med en masse engagerede og omstillingsparate kollegaer (gamle som nye), har vi sammen kunne se muligheder frem for begrænsninger i den omskiftelige tid. Vi har kogt året der gik i Visma Enterprise ned til fem store overskrifter.

 • 3 tips til at undgå cyberangreb

  Som virksomhed bliver det stadig mere forretningskritisk at kunne gardere sig mod truslen fra cyberkriminalitet. Ole Martin Refvik, sikkerhedschef hos Visma-selskabet Admincontrol, giver dig her et overblik over det aktuelle trusselsbillede og kommer med 3 tips til hvordan du kan beskytte sin virksomhed mod datalækager.

 • Monika Juul Henriksen, CEO Visma Enterprise Danmark

  Virksomheders beliggenhed skal være et bevidst strategisk valg

  Det giver helt sikkert mening for mange virksomheder at ligge uden for centrum, men for os er det et bevidst strategisk valg at placere os så tæt på bylivet som muligt. Virksomhedens beliggenhed er ganske enkelt et parameter for, hvor gode vi er til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere. Alle virksomheder og brancher er under pres, og human capital er, i mine øjne, den vigtigste ressource, vi råder over.

 • Gevinsten af virksomhedskultur

  I maj fløj vi næsten 1000 medarbejdere til Madrid. Hvorfor? For at styrke vores følelse af formål, øge professionalismen, viden og teamånd blandt vores medarbejdere, styrke identiteten af vores division og gøre os bedre sammen. En investering i vores kultur.

 • Et tilbageblik på 6 livlige måneder i Visma Enterprise

  Her halvvejs igennem 2018 kan vi kigge tilbage på 6 måneder som Visma Enterprise Danmark. Et halvår, der har været i fuld fart, og som har stillet nye og større krav til os som leverandør og til jer som kunder, men som jeg synes, vi er lykkedes godt med.

 • 50 år gammel – men vi har aldrig følt os yngre…

  Vi var danskernes første – og er stadig de største. Visma Enterprise, som er det tidligere Bluegarden, virksomheden bag DataLøn og Multidata, fejrer i dag sit 50 års jubilæum. Visma Enterprise kan nu kalde sig en ældre virksomhed, men i virkeligheden har vi aldrig set yngre ud. Visma ligger stadig i spidsen – både hvad angår innovation og markedsandele. Spørgsmålet er, hvordan vi bliver ved med at holde os så ung, når vi nu kan kalde os selv for midaldrende?

 • Derfor blev jeg graduate i Visma Consulting

  Andreas Fruergaard er uddannet kandidat i Softwareudvikling og -teknologi fra IT-Universitet i København. Han startede som graduate i Visma Consulting og arbejder i dag som knivskarp it-konsulent. I dette indlæg fortæller Andreas, hvorfor han valgte at blive konsulent hos Visma, samt hvad valget betyder for ham i dag.

 • EU's persondataforordning

  Tjen penge på EU’s persondataforordning (GDPR)

  I disse dage skrives der meget om, hvordan EU’s nye persondataforordning (GDPR), der bliver håndhævet her i Danmark fra d. 25. maj 2018, kommer til at presse de danske virksomheder. Presset kommer, fordi virksomhederne skal bruge mange ressourcer på at blive klar til at leve op til alle forordningens krav. Jeg synes, at man skal anskue det fra en anden vinkel og se den nye forordning som en konkurrencemæssig mulighed frem for et pres.

Mest læste